Vacuümlifters en transport middelen

FLEXMOVER biedt unieke oplossingen om zwaar werk lichter te maken

Onze categorieën

Vacuümlifters en transportmiddelen

FLEXMOVER biedt mobiele verplaatsbare vacuümlifters om tegels, beton, marmer, graniet, glas, gipsplaten, kartonnen dozen, plastic zakken, enz als til hulp te gebruiken in de bouw of logistiek. Daarnaast elektrisch aangedreven transport trolley’s (tot 1,5 ton transport vermogen) voor het vervoer van bouwmaterialen zoals gipsplaten en mini-dumpers  (tot 800 kg transportvermogen) voor bijvoorbeeld puin, grond/grint/tuinafval.

Over ons

FLEXMOVER - electric handling of heavy loads

FLEXMOVER is de Nederlandse vertegenwoordiging van AL-Lift en Twinca Mini-Dumpers uit Denemarken, twee van de meest gerenommeerde producenten in Europa met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van
vacuümlifters (van 0 tot 24 ton hijsvermogen) ,elektrisch aangedreven transport trolley’s (tot 1,5 ton transport vermogen) en elektrisch aangedreven mini-dumpers  met een hydraulische hef en kantel functie (tot 800 kg transportvermogen) voor de bouw, industrie en logistiek. Met unieke onderscheidende kenmerken.

FLEXMOVER maakt tillen en transporteren eenvoudig

Bel ons voor meer informatie of een demo

Over ons

FLEXMOVER -mini-dumpers

FLEXMOVER levert een uniek programma aan elektrisch aangedreven mini-dumpers met krachtige aandrijvingen tot 2200 Watt. Een uniek stuur systeem. Zware stalen bakken (ook voor puin geschikt) met een laadvermogen tot 800 kg. Het heffen middels een hydraulisch aangestuurd schaar systeem en het kantelen gebeurd ook hydraulisch. Dus geen oprijplanken nodig om bijvoorbeeld puin of grond of tuinafval in een container te storten. Voorkomt ongelukken. Ook geen getrek en gesjor om de laadbak te kantelen. Minder ziekte verzuim.

Kraan en Railsystemen

Flexmover levert een uitgebreid programma aan Kolom kranen en traverse systemen tot 2  ton hijsgewicht . Robuuste Duitse en Deense systemen van aluminium en gepoedercoat

Lees meer