Elektrisch aangedreven dumper.

Laadvermogen 300 kg, bak 150 Liter inhoud

Voor hoveniers, maneges en particulier gebruik.

Uit voorraad leverbaar.

Naam & ModelElectrische Mini Dumper 300E
Aandrijving2 x 800W
Batterijen48V/20AH
Capaciteittot 300kg
Oplader220V 50Hz/60Hz, DC 48V/10A
Capaciteittot 300kg – 150 liter
RemHyraulische schijfrem
KabelsBeschermd
Wielenvoor 400 x 8, 4 –  achter 400 x 8
Max Snelheid5km/h vooruit ,  2km/h achteruit
Opladen8 uur
AfmetingenL- 1662mm, B- 700mm, H- 932mm
Gewicht120 kg

Deze vierwielaangedreven motorkruiwagen 300 E beschikt over sterke elektromotoren van 2x 800 W . De kruiwagen zal uw werkzaamheden enorm vergemakkelijken! De 4 accu’s met in totaal 48 V zorgen voor een werkduur van maximaal 6 tot 8 uur per acculading (afhankelijk van het gebruik). 

Door de elektromotor is de mini-dumper geluidsarm, praktisch geen onderhoud en zero uitlaatgassen! Perfect voor binnen in gebouwen, paardenstallen, tuinen, groenstroken, begraafplaatsen en nog veel meer.

Dankzij de totale breedte van ca. 72 cm kunt u door gebruikelijke deuropeningen rijden. 

De motorkruiwagen heeft een vooruit en een achteruit, waarbij de snelheid traploos kan worden geregeld (max. 6 km/h vooruit / 2 km/h achteruit). De mechanische kantelvoorziening van de laadbak zorgt voor eenvoudig lossen. Door de loshendel te bedienen, kiept de bak om en kan deze met de hand weer in positie worden gebracht. 

Dankzij de knikbesturing is de dumper makkelijk stuurbaar ook in krappe ruimtes en kan volledig beladen met minimale inspanning makkelijk worden voortbewogen!

Het laadvolume ligt bij ca. 150 l, de maximale belading bedraagt 300 kg. Ook hellingen tot max. 15° zijn in een geladen toestand geen probleem! Dankzij de 4 ingebouwde, hydraulische schijfremmen kan de motorkruiwagen ook bergaf nog zonder problemen en veilig worden bediend. Het pendelscharnier tussen voor- en achterwagen zorgt ook op slecht wegdek voor stabiele rij-eigenschappen. 

Optioneel zijn er nog de volgende speciale uitrustingen voor de motorkruiwagen :

Vergelijk onze producten met concurrerende producten! U zult niet snel iets vergelijkbaars vinden. Ook bij vragen of problemen staan wij persoonlijk of telefonisch voor u klaar.

Wij hebben bijna deze producten bedrijfsklaar. U kunt ons van harte bellen voor een demo bij u ! 

Technische gegevens: