Elektrowagen FLEXMOVER 90 met hydraulische hef en kantel functie

Elektrowagen FLEXMOVER 90 met hydraulische hef en kantel functie

Het ergonomisch slimme gipsplaten transport met extra montage hulpmiddelen! Het enige en meest complete proces.

FLEXMOVER 90 is een op twee draaibare assen gestuurd zeer robuust elektrisch (emissie vrij) aangedreven ergonomisch transportmiddel om op bouwplaatsen gipsplaten en ander bouw materiaal te vervoeren , met een hydraulische hef en kantelfunctie tot 800 kg.

Op de bouwplaats is het transport van zwaar en log bouwmateriaal een bekende factor.

Uit ergonomische oogpunt beveelt de Arbeidsinspectie aan om bouwmaterialen van meer dan 20 kg te verplaatsen of te vervoeren met mechanische hulpmiddelen. Hier zal Flexmover 90G uw trouwe metgezel zijn.

De Flexmover 90G met 1500 W elektro motor is de nieuwste ontwikkeling van de Flexmover familie. Biedt de meeste opties. De complete lading (Gipsplaten bijvoorbeeld) kan met of zonder pallet direct op de Flexmover worden gezet, door het hydraulisch hefmechanisme van de Flemover kan de vork van een verrijker en/of de pallet eenvoudig worden weggehaald , elektrisch aangedreven na de werkplek worden gereden en horizontaal op bokken worden geplaatst of 90 graden, dus volledig verticaal, worden gekanteld en met of zonder een mover station worden verplaatst. Een trolley verplaatst de enkele platen en is met een pomp mechanisme in hoogte verstelbaar. Dus een ergonomisch compleet transport en montage proces.

De Flexmover 90G kantelen met bijvoorbeeld 46 gipsplaten is geen probleem , het totale kantelvermogen is 900 kg.

Zoals alle Flexmovers is de Flexmover 90 G eenvoudig stuurbaar ook over oneffen ondergrond zoals op bouwplaatsen met name buiten, gebruikelijk is. Flexmovers zijn robuust en bestand tegen stof en spatwaterdicht. Volgeschuimde luchtvrije banden.

De Flexmover is voorzien van een krachtige 1500 W elektrische aandrijving en ingesteld op een transport snelheid van 3-6 km/uur. Rijdt zowel voor als achteruit en voorzien van de modernste veiligheids opties. Een electro-magnetische rem waardoor een volledig beladen carrier ook niet op een helling plotseling aan de haal gaat. De batterij capaciteit is genoeg voor een dag werk.

Volledige beladen kan de Flexmover 90G ook bij een helling van 6 graden accelereren. Twee draaibare assen zorgen voor een zeer kleine draaicircel en in nauwe ruimtes makkelijk stuurbaar. Alle wielen zijn met foam gevuld en daardoor geen last van lekke banden als er een keer een spijker in steekt.

Gebruik de Flexmover 90G in combinatie met de Moverstation en Movertrolley voor de meest ideale gebruiks oplossing.