Elektrowagen FLEXMOVER Terra met/zonder elektrisch kraantje

Elektrowagen FLEXMOVER Terra met/zonder elektrisch kraantje

Flexmover Terra is een Robuust Elektrisch aangedreven ( geluidsarm en emissie vrij) ergonomisch transportwagen om op o.a bouwplaatsen of industrie materiaal te vervoeren tot 1250 kg. Afmetingen laad plateau 1800 x 800 mm. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Ook met kraantje en takel leverbaar.

Voorzien van een krachtige 1500W elektromotor als aandrijving. Eenvoudige vlinderknop bediening om zowel voor als achteruit te laten rijden in twee snelheden.

Verder voorzien van een elektro-magnetische rem. Zodra je alles loslaat blijft de trolley veilig staan en rolt ook op een helling niet weg. Ook voorzien van een veiligheidsknop welke bij (buik)aanraking de trolley iets terug laat springen zodat je nooit klem komt te zitten.

Twee draaibare assen voor korte draaicirkel en super manoeuvreerbaar .

Flexmover Terra is de basis variant en ideaal voor het transporteren van zware (kunststof) rijplaten, zwaar gereedschap en andere materialen op de bouwplaats of industrie.

De batterijcapaciteit is vijf uur bij continu gebruik.

Volledig beladen kan de trolley tot 6 graden stijging accelereren. De Flexmover Terra is uitgerust met twee draaibare assen waardoor een zeer korte draaicirkel en bijzonder goed manoeuvreerbaar in beperkte ruimten of smalle doorgangen. Rijdt bovendien moeiteloos over oneffen oppervlakken. Door de volgeschuimde banden nooit geen lekke banden.

De Flexmover Terra heeft een robuust ontwerp en bestand tegen stof van de bouwplaats en spatwater dicht..

De Flexmover Terra is voorzien van zogenoemde schoenen om de vork van een verrijker of heftruck in te steken voor het eenvoudig verplaatsen. De Flexmover Terra heeft een eigen gewicht van 360 kg.