Mover station

Mover station

De Mover station neemt de stapel gipsplaten / plaat materiaal over van de Flexmover 90 en verplaatst de stapel verticaal op de werk verdieping zodat de Flexmover 90 weer ingezet kan worden voor een volgende lading..

De Mover Station is een slim hulpmiddel om een stapel gipsplaten welke door de Flexmover 90 hydraulisch van een horizontale in een verticale positie op de Mover Station wordt geplaatst, op de verdieping te verplaatsen .

De Mover station kan snel en eenvoudig aan de Flexmover 90 worden gekoppeld voordat de stapel gipsplaten wordt gekanteld.

Hierbij wordt de stapel gipsplaten overgezet naar de Mover station, deze kan horizontaal blijven staan en de Flexmover wordt er onderuit gereden of verticaal worden gezet en van de Flexmover losgekoppeld.

Verticaal kan de stapel gipsplaten veilig en makkelijk op verdieping worden verplaatst naar de plek waar het werk wordt gedaan.

De Mover Station kan maximaal een stapel van 46 gipsplaten verplaatsen.

Een extra Mover Trolley biedt de mogelijkheid om iedere gipsplaat afzonderlijk van de stapel op de Mover Station te pakken voor directe montage zonder dat de gipsplaat opgetild hoeft te worden.