Over Ons

Wie zijn wij

FLEXMOVER maakt tillen en transporteren van zwaar materiaal eenvoudig op een ergonomisch verantwoorde en milieubewuste wijze. Wij ontlasten uw mensen, besparen werkkracht, verhogen de efficiëntie, verhogen het rendement van uw werk en dragen bij aan minder uitval. Wij representeren enkele van de meest vooraanstaande leveranciers van til- en transportsystemen. U kunt bij ons kopen en leasen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met de mogelijkheden.

ONZE MISSIE

Ergonomisch goede oplossingen te bieden voor de zware beroepen en Milieu bewust bezig te zijn. Uitsluitend elektrisch aangedreven professionele apparatuur aan te bieden van hoogstaande kwaliteit. Naast een uitgebreid standaard programma kunnen diverse  producten worden aangepast aan de specifieke wensen van de afnemer.

Onze focus is:

  • Partnership
  • Ergonomie / gezondheid 
  • Milieu
  • Delen van een brede ervaring
  • Hoge en robuuste kwaliteits producten voorzien van de nieuwste techniek
  • Technisch en Economisch vooruitstrevende oplossingen

ONZE SERVICES

Movers

elektrisch aangedreven transport trolley's/platenwagens eventueel voorzien van een hydraulische hef- of kantelfunctie met aanvullende apparatuur (voor specifieke toepassingen in de bouw) en de “Elementmover” voor het verplaatsen van gasbeton platen tot 200 kg.

Vacuumheffers

Van een kleine elektrisch aangedreven tegellifter via glaslifters, heftruck voorzet apparaten tot volledig hydraulisch gestuurde kantel-lifters als aanbouw apparaat op een verrijker voor zware tot zeer zware beton platen.

Glasrobot

Compacte elektrisch hydraulisch aangedreven glasrobot met draadloze afstandsbediening. Als optie een draagplateau waar de glasrobot op vastgezet wordt en compleet op een verrijker geschoven kan worden om op grote hoogte te werken en de draadloze afstandsbediening een super uitkomst is..

Kraan en Railsystemen

Robuuste professionele elektrisch aangedreven mini-dumpers. Van een lichte dumper voor maneges en particulier gebruik tot de zware Twinca en Alitrak dumpers voor de bouw en sloopbedrijven

FLEXMOVER MAAKT TILLEN EN TRANSPORTEREN EENVOUDIG

Bel ons voor meer informatie of een demo

TEVREDEN KLANTEN​

“Graag contact opnemen voor demonstratie op locatie”